top of page

Política de Privacitat

Telèfons
Política
Què és?

Política de Privacitat de Can Pruna

La Política de Privacitat de Can Pruna respon a tots els serveis del restaurant i aquesta afecta als mitjans de comunicació de Can Pruna, les xarxes socials, les contes de correu electrònic, el lloc web i els propis serveis de restaurant com així indica l'article corresponent de la Política de Privacitat. Arxiu: Què passa quan acceptes la Política de Privacitat de Can Pruna?

@ Contes Gmail

Registre de contes de correu electrònic Gmail:

La gestió de reserves i serveis Online de l’empresa és confidencial a la seva totalitat des que el clients adjunta la seva informació de contacte i altres dades confidencials. El nostre accés a les direccions de correu electrònic és 100% confidencial i és limitat en temps des del moment en que s’accedeix a les dades del clients. L’empresa pot consultar, editar, transferir i enviar les dades entre contes d’empresa amb la finalitat d’ajudar o millorar el servei Online de cara al client. Aquest accepta les condicions de la Política de Privacitat de l’empresa al camp (He llegit i accepto les condicions de la política de privacitat de Can Pruna. Més informació a canpruna.com/politica-de-privacitat.) que pot trobar abans de qualsevol consulta de reserva al mateix lloc web www.canpruna.com. Restaurant Can Pruna no es responsabilitza de l’accés de dades que entren i surten dels serveis Online de l’empresa, ni tampoc es responsabilitza dels missatges i mails que no arriben correctament a les contes de Gmail i Hotmail (Outlook) canpruna.clients@gmail.com i canpruna@hotmail.es. Pots utilitzar els nostres serveis de diferents formes per gestionar la teva privacitat. Per exemple, si vols crear i gestionar contingut, com correus electrònics i fotos, o consultar resultats de cerca més rellevants, pots registrar-te per obtenir un compte de Google. Així mateix, pots utilitzar diversos serveis de Google una vegada que hagis tancat la sessió al compte o sense que hagis tan sols creat una com, per exemple, fent una cerca a Google o visualitzant el lloc web.

 

 

Números telefònics

Quan registres el teu número telefònic als nostres serveis Online:

El servei de reserves és recomanablement telefònic i per tant hi ha un registre permanent de números telefònics registrats juntament amb un (nom) i (adreça de correu) per a cada client... L’empresa manté aquest registre 24 hores de marge des del moment del registre, on podrem accedir, editar, enviar o transferir la informació entre contes, sempre que sigui una millora per al servei del client. Passat el temps de marge el telèfon quedarà arxivat, però no hi haurà mai accés a aquest, excepte en casos on la informació quedi registrada per a qualsevol consulta des del moment del registre fins a acabat l’esdeveniment.

(L'accés serà únicament per accions necessàries) L’empresa no es responsabilitza de la pèrdua de dades o de les reserves mal gestionades pels usuaris que desconeguin el telèfon oficial del local (937640670). A més tampoc es responsabilitza dels usuaris que no es declarin en acord amb la Política de Privacitat que facilita l’empresa a l’hora d’utilitzar el servei de trucades a la casella: (He llegit i accepto les condicions de la política de privacitat de Can Pruna. Més informació a canpruna.com/politica-de-privacitat.)

Quan registres informació a algun servei de Google:

Recollim informació per proporcionar els millors serveis a tots els nostres usuaris: des determinar informació bàsica, com l'idioma que parles, fins a dades més complexos, com els anuncis que et resultaran més útils, les persones que més t'interessen en línia o els vídeos de YouTube que et poden agradar. El tipus d'informació que recull Google i com s'utilitza aquesta informació depèn de l'ús que facis dels nostres serveis i de com administris els controls de privacitat.

Si encara no heu entrat en un compte de Google, emmagatzemem la informació que recollim amb identificadors únics vinculats a al navegador, l'aplicació o el dispositiu que utilitzis. Això ens permet, per exemple, mantenir les teves preferències d'idioma en totes les sessions de navegació. Si esteu identificat, també recollim informació que emmagatzemem al teu compte de Google i que tractem com informació personal.

 

 

Direccions

Registre de direccions i/o ubicacions:

L'accés a direccions i ubicacions és totalment confidencial, de manera que el transit de direccions no es transmet a cap empresa exterior. L’empresa no es responsabilitza dels usuaris i contes que no acceptin la política de privacitat de Can Pruna, inclosa d’avant de cada gestió i enviament a la casella de: (He llegit i accepto les condicions de la política de privacitat de Can Pruna. Més informació a canpruna.com/politica-de-privacitat.) L’ús de direccions pot incloure el fet d’editar, utilitzar, enviar o transferir la informació dels clients i usuaris, sempre que sigui per millorar el servei de l’usuari. Pots utilitzar els nostres serveis de diferents formes per gestionar la teva privacitat. Per exemple, si vols crear i gestionar contingut, com correus electrònics i fotos, o consultar resultats de cerca més rellevants, pots registrar-te per obtenir un compte de Google. Així mateix, pots utilitzar diversos serveis de Google una vegada que hagis tancat la sessió al compte o sense que hagis tan sols creat una com, per exemple, fent una cerca a Google o visualitzant vídeos a YouTube. També pots navegar per Internet de forma privada a Chrome amb el mode d'incògnit. A més, pots ajustar la configuració de privacitat en tots els nostres serveis per controlar la informació que recollim i com la utilitzem.

 

 

Cookies o galetes de Google

Com fa servir Google les galetes:

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda els llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l'ús del web seria una experiència molt més frustrant.

Nosaltres utilitzem galetes per a moltes finalitats. Les utilitzem, per exemple, per recordar les vostres preferències de cerca segura, per fer que els anuncis que vegeu siguin més rellevants en funció dels vostres interessos, per comptar quants visitants rebem en una pàgina, per ajudar-vos durant el procés de registre als nostres serveis, per protegir la vostra informació i per recordar la vostra configuració d'anuncis.

Podeu consultar una llista dels tipus de galetes utilitzats per part de Google i, a més, obtenir informació sobre l'ús que en fan Google i els nostres partners en la publicitat. A la política de privadesa s'explica com protegim la vostra privadesa quan fem servir les galetes i altres tipus d'informacions.

 

 

Protecció de Google

Utilitzem diferents tecnologies per processar la informació amb aquests objectius. Fem servir sistemes automatitzats que analitzen el teu contingut per oferir-te resultats de cerca personalitzats, anuncis personalitzats o altres funcions adaptades a la forma en què fas servir els nostres serveis. Així mateix, analitzem el teu contingut per poder detectar abusos, com a correu brossa, programari maliciós i contingut il·legal. També fem servir algoritmes per reconèixer patrons en dades. Per exemple, el Traductor de Google ajuda els usuaris a comunicar-se en diferents idiomes mitjançant la detecció de patrons de llenguatge habituals en les frases que li demanes traduir.

Podem combinar la informació que recollim a través dels nostres serveis i de tots els teus dispositius per a les finalitats anteriors. Per exemple, si reprodueixes vídeos de guitarristes a YouTube, pot ser que et mostrem un anunci de classes de guitarra en un lloc web que utilitzi els nostres productes publicitaris. En funció de la configuració del teu compte, és possible que la teva activitat en altres llocs web i altres aplicacions s'associï a la teva informació per millorar els serveis de Google i els anuncis que us mostrem.

Si altres usuaris ja tenen la teva adreça de correu electrònic o altra informació que t'identifiqui, podem mostrar-los la informació del teu Compte de Google que sigui visible públicament com, per exemple, el teu nom i la teva foto. Això permet, per exemple, que els usuaris identifiquin els correus electrònics que els enviïs. Et demanarem el teu consentiment abans d'utilitzar la teva informació amb una finalitat que no s'inclogui en aquesta Política de Privacitat. Pots consultar la Política de Privacitat de Google per conèixer les normatives generals del sistema operatiu de Google.

 

Accés de dades i drets d'admissió.

La Política de Privacitat de Can Pruna es reserva el dret d'admissió a tot aquell que no compleixi les normatives del restarant, així com aquell que no dugui a terme una visita adequada al Restaurant Can Pruna, per tant no es podrà exigir l'accés al mateix si el personal autoritzat no ho veu clar. El restaurant està obligat a complir totes les normatives externes al restaurant imposades per una força major, com és el cas de la Generalitat de Catalunya, per tant el Restaurant podrà exigir als clients que compleixin certes normatives, incluent aquelles que requereixin la presentació de documents, imatges o informació personal de cada client. 

Servei de piscina.

El servei de piscina de Can Pruna és per a ús exclusiu dels clients del migdia i aquest requereix d'una autorització prèvia amb signatura per a tots els menors de 18 anys. El servei és gratuit i l'horari és d'11:00 a 18:30.

Piscina

Preguntes Freqüents

Resposta
 • Què és la Política de Privacitat?
  La Política de Privacitat és un document digital que té l'objectiu de protegir les dades de caràcter personal que es recullen a certs llocs web, per tal de millorar el servei dels visitants i impedir un mal ús d'aquestes dades.
 • Què passa quan acceptes la Política de Privacitat de Can Pruna?
  Quan acceptes la Política de Privacitat de Can Pruna, ens autoritzes a consultar la informació que afegeixes a qualsevol dels nostres serveis Online, com poden ser les nostres contes de correu electrònic, el nostre lloc web, les xarxes socials o el servei telefònic. La teva informació no serà mai pública i només es podrà accedir a ella en un periode de 24h o fins que finalitzi el servei pel quan s'ha donat.
 • Què passa si no accepto la Política de Privacitat?
  Si no acceptes la Política de Privacitat de Can Pruna, voldrà dir que estas en desacord amb les condicions de la Política i per tant el l'ús que li donem a les teves dades, és per això que no podràs accedir a alguns dels serveis principals que facilitem de manera Online. Hi ha altres serveis en canvi que no requereixen l'acceptació de la nostra Política de Privacitat, com és el cas de les consultes i reserves telefòniques.
 • Com puc reservar una taula sense acceptar la Política de Privacitat?
  Si vols reservar la teva taula i estas en desacord amb la Política de Privacitat de Can Pruna, pots utilitzar el nostre servei telefònic trucant-nos al 937640670, la informació de la reserva no requereix d'una conta de Gmail.
bottom of page