top of page
IMG_7714.jpg

Serveis

_MG_9889.JPG

Piscina

A Can Pruna tenim el servei gratuït de piscina per a tots els nostres clients que reservin la seva taula a l’horari del migdia. Aquest servei inclou un espai lliure de fum i animals domèstics. L’horari de la piscina és d’11:00 a 18:30.

Terrassa

Can Pruna ofereix un servei de terrassa per gaudir d’un bon dia d’estiu en família. La proximitat a la piscina, fa que sigui molt més còmode i agradable per als nostres clients.

IMG_2674.jpg

Espais interiors

En quant als espais interiors i menjadors del restaurant, oferim una experiencia 100% casolana i tradicional, a una masia catalana que data de l’any 1607. Els menjadors principals tenen vistes a la plaça central de la masia.

IMG_0009 còpia.jpg

Proximitat a la natura

El restaurant es troba situat a la urbanització de Sant Daniel, molt a prop de l’ermita del Vilar i el bosc de Sant Daniel, un lloc privilegiat per als esportistes de muntanya i excursionistes.

Espais exteriors

La masia està formada per un edifici principal i una plaça central, on es troben la terrassa i la zona infantil. A Can Pruna hi gaudiran fins els més petits de la casa.

Espai polivalent

A Can Pruna oferim un menjador gran per a tot tipus de celebracions i esdeveniments. Casaments, festes d’aniversari, comunions, reunions… Aquest menjador es reserva principalment a grups extensos.

bottom of page